Even kennis maken

Medische Pedicure Monique Eliesen

Even kennis maken

Mijn naam is Monique Eliesen. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en heb een pedicurepraktijk met wachtruimte. Deze mooie praktijkruimte is ondergebracht in de voormalige garageruimte en is hygiënisch ingericht en voorzien van alle benodigdheden voor een pedicure praktijk, zoals een luxe elektrisch verstelbare pedicurestoel, voldoende werk verlichting, ventilatiesysteem, verwarming, koud en warm water en voldoende daglicht. 

De ruimte is eenvoudig toegankelijk voor mensen met een beperking of als u nog moet wachten op vervoer kunt u gewoon plaats nemen in de wachtruimte.

Ik heb ervoor gekozen om alleen met de meest moderne apparatuur en goede producten te werken. Tevens ben ik in het bezit van de certificaten Voetverzorging bij Reuma patiënten en Voetverzorging bij diabetici en Medische voetverzorging. 

Brancheorganisatie ProVoet heeft een lijst samengesteld met zorgverzekeraars die pedicurebehandelingen vergoeden aan diabetici, reumapatiënten of medische behandelingen. De voetbehandeling wordt aangeboden voor iedereen met of zonder voetklachten.

Afspraak maken?

Als u een afspraak wilt maken voor een behandeling, dan kunt u mij bellen op het nummer: 06 43 135 024. Mocht ik de telefoon niet opnemen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in. Ik bel u dan zo gauw mogelijk terug. 

Afspraak maken per e-mail?

Dit is mogelijk, stuur uw aanvraag naar pedicure@degezondevoeten.nl   en vermeldt uw naam, telefoonnummer, voorkeursdatum / tijdstip en de gewenste behandeling.