Nieuws en acties

Medisch Pedicure Monique Eliesen

Nieuws en acties


Cursussen/ workshops/ Seminar 2018

Ook in het jaar 2018 zal ik weer cursussen/ workshops/seminar volgen. De eerste die ik gepland heb is in maart en gaat over schimmeldiagnostiek en schimmelbehandelingen door de pedicure.

  

Nieuwe praktijkruimte!

Per 1 december 2015 was het zover. De praktijk aan de Donaudal 77 is geopend.


Leuk cadeau geven aan iemand!

Verras iemand met een cadeaubon of geschenk-set. Zie voor meer informatie de link cadeautips.


Pinnen
U hebt de mogelijk om bij mij te pinnen!

Diabetische voetzorg
Meer informatie is te lezen onder de link behandelingen diabetische voet

Diploma Medische Pedicure!
In december 2013 heb ik mijn diploma medische pedicure behaald. Dit houdt in dat ik naast mijn specialisatie diabetici en reuma ook de risicovoet kan behandelen ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.
De medisch pedicure heeft de beschikking over specialistische technieken waarmee zij
complexere voet- en nagelproblematiek kan behandelen.

Vakgroep Voetzorg Doetinchem.
De Vakgroep Voetzorg is een samenwerking tussen pedicures in Doetinchem. Hierin neem ik ook deel. Wij hebben regelmatig overleg en treden gezamenlijk naar buiten. Door gebruik te maken van elkaars deskundigheid krijgen klanten de best mogelijke zorg en behandeling. Andere zorgverleners op het gebied van voetzorg kunnen ook deel uitmaken van de vakgroep. Alle pedicures zijn aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en de Nationale Geschillencommissie en voldoen aan de branchenormen en wettelijke eisen uit de Code van het Voetverzorgingsbedrijf.

Procert kwaliteitsRegister
Sinds 2009 ben ik geregistreerd in het landelijk KwaliteitsRegister voor Pedicures van Procert. Dit Register is ontwikkeld om kwaliteit en kennis van de ingeschreven pedicures te waarborgen. Registratie in dit systeem betekent o.a. dat cliënten met diabetes en reuma die voldoen aan de voorwaarden die de Zorgverzekeraar stelt, voor (gedeeltelijke) vergoeding van behandelingen in aanmerking komen. Om als pedicure geregistreerd te kunnen blijven moet ik diverse bij- en nascholing volgen.