Even kennis maken

Mijn naam is Monique Eliesen. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en heb een pedicurepraktijk aan de Kapperskolkweg 81 te Doetinchem. De praktijk bevindt zich op de begane grond. 

Ik heb ervoor gekozen om alleen met de meest moderne apparatuur en goede producten te werken. Tevens ben ik in het bezit van de certificaten Voetverzorging bij Reuma patiënten en Voetverzorging bij diabetici en Medische voetverzorging.

Brancheorganisatie ProVoet heeft een lijst samengesteld met zorgverzekeraars die pedicurebehandelingen vergoeden aan diabetici, reumapatiënten of medische behandelingen. De voetbehandeling wordt aangeboden voor iedereen met of zonder voetklachten.

Afspraak maken?

Ik neem op dit moment geen nieuwe klanten aan. 

Als u een afspraak wilt maken voor een behandeling, dan kunt u mij bellen op het nummer: 06 43 13 50 24. Mocht ik de telefoon niet opnemen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in. Ik bel u dan zo gauw mogelijk terug.

Afspraak maken per e-mail?

Dit is mogelijk, stuur uw aanvraag naar degezondevoeten@gmail.com  en vermeldt uw naam, telefoonnummer, voorkeursdatum / tijdstip en de gewenste behandeling.